Om oss

Staubo Elektro-Maskin AS

Staubo Elektro-Maskin AS (SEM) ble etablert i 1959, med produksjon av ulike elektromekaniske komponenter som virksomhetsområde.

Allerede tidlig på 80-tallet introduserte SEM et alternativ til tradisjonelle åpne blybatterier: det ventilregulerte blybatteriet. Dette resulterte i at vi som første leverandør i Norge leverte VRLA back-up batterier til olje- og gassindustrien, det vil si Gullfaks prosjektene. Denne satsingen på olje- og gassindustrien gjorde at SEM ble ISO-sertifisert allerede på 80-tallet.

Salget av batterier førte SEM videre inn i det maritime markedet, og firmaet bygde opp en høy ekspertise innen maritim strømforsyning på 90-tallet. Det ble som en følge av dette gjort en utvidelse av produktporteføljen med produkter som batteriladere, omformere, UPS og generatorer.

Samtidig satset SEM også mot det elektromekaniske markedet og maskinbyggerindustrien med utvidet produktportefølje og økt kompetanse i avdeling Motion med sine DC- minimotorer.

SEM har i dag 13 ansatte og har siden 2012 vært en del av Addtech konsernet. Innen Addtech konsernet inngår SEM i Celltech Nordic, en allianse av de ledende batterileverandørene i Norden. Alliansen leverer både standardbatterier, samt utvikling og egenproduksjon av skreddersydde batteripakker ved våre fabrikker i Kina og Sverige. 

Vi har den riktige kompetansen og erfaringen til å guide deg fra tidlig fase til avsluttende prosess, fra forespørsel til sluttresultat.

Batterileverandør
 

Celltech og Addtech

Celltech er Nordens ledende batterileverandør for profesjonelle brukere og kunder. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere selger, utvikler og integrerer vi batterier og batterisystemer for alle typer applikasjoner. Fra idé til produksjon, og fra standardprodukter til skreddersydde løsninger. Våre samarbeidspartnere er verdensledende innen celle- og batteriproduksjon. Med en kombinasjon av norsl tilstedeværelse og global rekkevidde finner vi optimale løsninger for våre kunders behov. Celltech ble grunnlagt i 1984 i Sverige og er i dag representert i 8 land som en del av Celltech-gruppen. Celltech inngår i Addtech-konsernet.

Fran Enkelcell Till Specialdesign.jpg

Lokal tilstedeværelse

Med lokal tilstedeværelse i Norge og rundt om i verden har vi god kjennskap til markedet. Siden oppstarten i 1984 har vi jobbet hardt for å bygge langvarige relasjoner med våre kunder og samarbeidspartnere. Vår ambisjon er å jobbe tett med våre kunder og fungere som en intern batteriavdeling.

Vårt løfte

Kombinasjonen av norsk tilstedeværelse og global rekkevidde gjør at vi kontinuerlig finner optimale løsninger for våre kunders behov. Vi tar selvfølgelig hånd om ditt batteri gjennom hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. Dette gjør vi i samarbeid med våre partnere – verdens ledende celle- og batteriprodusenter.

Har For Att Stanna.jpg
Lokal Narvaro Batterier.jpg

Lang erfaring

Celltech har vært tilstede på markedet i nesten fire tiår. Vi har inngående kunnskap om bransjen og streber alltid etter å være oppdatert på det siste innen et batterilandskap som stadig endrer seg med nye krav og behov. Batterier har vært vårt ekspertområde siden starten, og det er det fortsatt i dag.

Her for å bli

Vi har en stabil eier, Addtech AB, som er notert på Stockholmsbørsen og har en virksomhet som går tilbake over hundre år i tid. Dette gir Celltech stabilitet, erfaring og tilgang til et stort nettverk av komplementære virksomheter.

Vi Tillfor Varde.jpg

Fra enkelcelle til spesialdesign

Vi tilbyr både standardprodukter og skreddersydde løsninger til et bredt spekter av kunder på den globale markedet. Med vårt tekniske team er vi alltid klare til å bruke vår høye kompetanse for å hjelpe deg med å finne den beste løsningen som møter de unike behovene til akkurat ditt produkt.
Velkommen til Celltech!
Vi kan batterier.

Vi tilfører verdi

Addtech er et svenskt, børsnotert teknologihandelskonsern. Virksomheten består av over 150 selvstendige selskaper som selger høyteknologiske produkter og løsninger til kunder innen hovedsakelig produksjonsindustrien og infrastruktur i rundt 20 land. Addtech skaper optimale forutsetninger for datterselskapenes lønnsomhet og vekst.